Czekaliście, czekaliśmy i... nareszcie! Wielkie emocje tuż, tuż W dniach 19 i 20 marca zapraszamy do naszych wnętrz na transmisję na żywo prosto z finału prestiżowego konkursu 𝑩𝒐𝒄𝒖𝒔𝒆 𝒅´𝑶𝒓 𝑬𝒖𝒓𝒐𝒑𝒆 𝟐𝟎𝟐𝟒 𝑻𝒓𝒐𝒏𝒅𝒉𝒆𝒊𝒎 Szef Kuchni - Kamil Tłuczek & Patrycja Szczepaniak staną do rywalizacji z 19 topowymi zespołami z całej Europy Jesteśmy pewni, że emocji nie braknie - dlatego też nie może zabraknąć Was w naszej strefie kibicia! Wkrótce podamy więcej szczegółowych informacji. To co... kibicu-jemy?
Bocuse d'Or Poland | #TeamPoland Rzeszów - stolica innowacji | Grand Hotel Boutique | Stary Piernik | Stary Browar Rzeszowski | Hotel Bristol Tradition & Luxury | UNOX Polska | Bidfood Farutex | Delikatesy Rybne - Gadus | Violife | Unilever Food Solutions Polska|Sokołów | HorecArt - sztuka gastronomii